De voorzitter spreekt

De voorzitter spreekt

, reactie(s)

Vol trots kan ik u melden dat we dit jaar weer wat te vieren hebben. We gaan voor de 60e keer de Hel van de Pin beleven. Naar mijn mening een ongelofelijke prestatie voor een klein dorp als Wouwse Plantage. Om dit niet helemaal ongemerkt voorbij te laten gaan zijn we dit jaar als comite al vroeg begonnen met de voorbereidingen. Wij wilden dit jaar graag iets bijzonders presenteren. Allerlei ideeën zijn over tafel gegaan, helaas was niet alles haalbaar binnen het budget dat wij ter beschikking hebben. Maar creatieve geesten komen gezamenlijk tot goede ideeen.

Dit jaar hebben we een extra wedstrijd op het programma staan. Eenmalig, maar erg bijzonder. Dit jaar presenteren wij een wedstrijd tussen oud winnaars van de Hel en oud prof renners die na hun actieve loopbaan als wielrenner nog wel een speciale uitdaging aandurven. Daarom zijn wij nog op zoek naar een aantal oud winnaars van de wedstrijd over 25 ronden. Wij hebben iedereen in beeld maar beschikken niet over alle adres gegevens. Als oud winnaar kunt u zich aanmelden bij René de Ruiter via onze website of via info@helvandepin.nl

Tijdens het benaderen van oud prof renners werd wel snel duidelijk dat de Hel van de Pin veel meer is dan een lokale kermisronde. Bijzonder was dat een aantal van deze heren bekend was met onze Hel en daarom bijzonder vereerd waren om mee te mogen doen. We hebben dus echt een aantal grote namen weten te strikken. Voor deze extra ronde hebben we ook een speciale speaker weten te vinden. Zodra zijn stem door het dorp schalt zal voor iedereen duidelijk zijn wie het is.

De Hel van de Pin is inmiddels ook veel bekeken via onze internetpagina en via facebook. Inmiddels hebben we al meer dan 900 vind-ik-leuks. Bezoek onze facebook pagina voor het laatste nieuws en leuke foto's. Heeft u zelf iets leuks dat we kunnen plaatsen laat het ons weten.

Na vele positieve berichten over de elektronische tijdmeting hebben we in overleg met onze sponsors besloten daarmee door te gaan. Dus ook dit jaar zullen alle uitslagen weer op internet terug te vinden zijn. De onderlinge weddenschappen kunnen weer worden afgesloten!

Tot slot wil langs deze weg weer alle vrijwilligers en comité leden bedanken voor het enthousiasme en inzet om dit evenement mogelijk te maken. Ook de sponsors verdienen extra aandacht, ondanks de moeilijke tijden staan zij weer klaar om het feest compleet te maken.

Tot dinsdag 6 augustus.

Erwin van den Broek

Voorzitter Stichting Wielercomité Wouwse Plantage