Mastepinnelaand trapt af voor 60e editie Hel van de Pin.

Mastepinnelaand trapt af voor 60e editie Hel van de Pin.

, reactie(s)

Afgelopen zaterdag 2 februari trok onder grote publieke belangstelling de eerste regionale carnavalsoptocht van 2013 door de straten van Mastepinnelaand (Wouwse Plantage). Buurtvereniging De Vleet trapte met zijn act op ludieke wijze af voor de 60e (!) editie van de Hel van de Pin, die dit jaar zal worden verreden op dinsdag 6 augustus.

Met een bijzonder fraaie mobiele Kolenbaan, dé scherprechter in het parcours van de Hel van de Pin, trok BV De Vleet door de straten. Geheel in stijl met het "moderne" wielrennen was zelfs aan "dopingkoeriers" gedacht, maar bij nader onderzoek bleek gelukkig dat de pillen die deze fraai gevormde dames achter op de fiets vervoerden voor 100 procent uit salmiak bestonden.
Of het aan deze pillen lag is niet bekend gemaakt, maar burgemeester Niederer van Roosendaal, die er zo vroeg in het seizoen al behoorlijk afgetraind uitzag, eindigde op het eveneens meegezeulde erepodium op de 1e plaats!
Dames en heren, jongens en meisjes van De Vleet, bedankt voor jullie mooie bijdrage!

De 60e editie van de Hel van de Pin belooft een hele memorabele te worden. Zet dus de 6e augustus 2013 met vette letters in je agenda (hou de volgende dag ook maar vrij om bij te komen) en hou de website en Facebook de komende tijd in de gaten!

Op de fotopagina staan nog wat leuke foto's van de act van De Vleet.