Uitslagen en foto's Hel van de Pin 2012

Uitslagen en foto's Hel van de Pin 2012

, reactie(s)

Inmiddels is de Hel van de Pin 2012 alweer bijna een week geleden verreden. En het was weer een doorslaand succes!

Dankzij de inspanningen en bijdragen van onze sponsors en vrijwilligers verliep alles prima. Zelfs de weergoden hadden plaatsgenomen in het organiserend comité en lieten zich van hun beste kant zien. Volop enthousiast publiek langs het parcours en veel deelnemende renners, waaronder gelukkig ook weer veel jeugd.
Spannend was of de primeur met de elektronische tijdmeting goed zou verlopen. En dat deed het. Binnen enkele minuten na afloop van iedere categorie waren de volledige uitslagen bekend en zowel organisatorisch als technisch is deze proef meer dan geslaagd.
De uitslagen zijn zoals eerder gemeld terug te vinden op de site van Mylaps via de volgende link: http://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2012/aug/7/wouwseplantage/index.html
Binnenkort zullen alle uitslagen, waaronder het Ploegenklassement, ook terug te vinden zijn op de website van de Hel van de Pin.

Op de fotopagina zijn inmiddels foto's geplaatst van de Hel van de Pin 2012. Nog steeds kunnen foto's worden gemaild naar info@helvandepin.nl.

Na afloop van de koersen bleef het nog erg lang, tot diep in de nacht, oergezellig op de Boulevard van De Pin.
Op naar de 60e editie, waarbij we uiteraard gaan proberen het succes van dit jaar weer te overtreffen.